Núria Serra Alsina

Viatge al centre de
la tribu

«El verd del mar, el marró de la terra, el blau del cel, el vermell de la sang, els diferents tons de blau, gris, blanc d’un cel que ofereix pau i benestar».

Sinopsi

Viatge al centre de la tribu s’endinsa en un camí interior de la protagonista que relata la seva aventura a diferents zones del Camerun. L’obra biografia un viatge ple d’aventures, esperances, pors, temences, desitjos, passions, alegries i un profund sentit d’unió i comunió amb les persones que l’acompanyen per diversos itineraris ben travats i conté un final sorprenent. 
De la mà de l’escriptora pots recórrer espais de l’Àfrica, concretament del Camerun, i de la seva vida i connectar amb les seves experiències a un nivell profund que et pot remoure i sorprendre.
¡Dona-li la mà i atreveix-te a recórrer aquest gran viatge!

«Els prats de color verd dominaven la nostra visió. Entremig d’aquests prats a distància hi trobàvem xaboles construïdes amb fang on viuen els Bororo».

Comprar

Despeses d'enviament incloses
17 S'accepten targetes
  • ISBN: 9788411158862
  • 15x21
  • Tapa tova
  • Pàgines: 108
Popular

Comprar

Despeses d'enviament incloses
17 636 910 211
  •  
Popular

«Després de la missa hem sortit a fora, al pati que hi ha davant l’església, i hem estat jugant a la cucanya amb els infants. Els dinamitzadors del grup érem en Pedro i nosaltres».

«Hem deixat enrere els nens de Fotouni; però els sento aquí, amb nosaltres, acariciant els nostres genolls, asseient-se’ns a la falda, rient amb naturalitat, demanant atencions».

Suscripción